Folie auto llumar

Folie Auto LLumar

Folia Auto din sectorul 3 autorizata RAR, a fost creată pentru a îţi oferi un confort sporit atunci când aerul devine foarte cald în maşină ta. Un alt avantaj al foliilor auto LLumar îl constituie protecţia împotriva cioburilor, în cazul nefericit al unui accident rutier.

Foliile aplicate de către FXAUTO sunt marca LLumar (made în SUA) având o garanţie şi calitate sporită faţă de alte branduri existente în piaţă din România. Folia auto cât şi folia de clădiri au fost create pentru a îţi oferi un confort sporit atunci când aerul devine foarte cald. Nu crezi că merită familia ta tot confortul atunci când ei călătoresc cu ţine în maşină?

Procesul de montare a foliei, este făcut într-un cadru curat, într-un atelier avizat şi autorizat de RAR.

Folia auto este una dintre cele mai performante soluţii de protecţie atunci când soarele pătrunde prin geamurile maşinii noastre. Oferta de folie auto de la cel mai mare producător de folii auto din lume, brand-ul LLumar, în România, este foarte diversificată. Acest gigant de folie auto a fabricat folii auto pentru toate buzunarele, dar mai ales pentru a putea satisface toate cerinţele pieţei din Europa.* Important *

In cazul in care ai deja aplicata pe masina, o folie de proasta calitate, si doresti schimbarea ei la noi in atelier, taxa de curatare a geamurilor de folie si lipici este de 40 ron berlina/coupe/hatchback si 60 ron break/jeep, doar daca alegi sa aplici folie din gama AT Classic. ( dureaza aprox. 40 de min )

In caz ca alegeti sa aplicati folie din gama ATR Confort sau LATI Premium, demontarea foliei vechi este GRATUIT.

 • Folie Auto LLumar AT Llumar gama AT Classic conţine folii cu transparenţă de 7%, 15%, 38%, 53%, in general se aplica pentru frumusetea masinii ( "geamuri fumurii" ), nu are protectie solara şi beneficiază de o garanţie de 5 ani + autorizaţie RAR
 • Folie Auto LLumar ATR Llumar gama ATR Confort - protejeaza solar 60% si UV 80%, conţine folii cu transparenţă de 5%, 15%, 21% 38%, 55% şi beneficiază de o garanţie de 10 ani + autorizaţie RAR
 • Folie Auto LATI Llumar gama LATI Premium - aceasta folie ofera protectie solara 88% si blocheaza UV-ul 100%, conţine folii cu transparenţă de 5%, 18%, 38% 55% şi beneficiază de o garanţie de 12 ani + autorizaţie RAR
 • Folie Auto AIR 80 Llumar gama AIR BLUE 80 transparenta 73% si 78% recomandat pentru geamurile din fata si parbriz. Aceasta folie ofera protectie solara 88% si blocheaza UV-ul 100%, contine foita de ceramica şi beneficiază de o garanţie de 12 ani + autorizaţie RAR


Folie auto LLumar antiefracţie

Alege foliile antiefracţie pentru siguranţa ta şi a familiei! Protejează-ţi maşina şi bunurile din interior cu foliile antiefracţie Llumar.

Dacă eşti mereu pe fugă, transporţi lucruri valoroase, uiţi lucruri în masină sau transporţi obiecte ce pot stârni interesul hoţilor?
Alege folia auto antiefracţie de la Llumar

Folie pentru Spaţii Comerciale

Iată trei dintre motivele pentru care sa alegi folia de protectie solara…

 • Confort Termic
  Aceste folii (colorate) si mate, reflectante si nereflectante pentru uz rezidential si comercial, imbunatatesc aspectul extern al cladirilor asigurand uniformitate, stil si distinctie, in timp ce marest confortul si protectia locuitorilor, reduc efectul de orbire, neutralizeaza punctele calde si diminueaza daunele provocate de radiatiile ultraviolete.
 • Economie la energia electrica
  Folia Solara va mentine rece interiorul, iar datorita protectiei termice, aerul conditionat nu va mai trebui sa lucreze la capacitate maxima, astfel ve-ti face economie la consumul de curent.
 • Siguranta
  In afara de faptul ca folia solara va protejeaza de razele solare si uv, ea tine loc si de siguranta familiei , in cazul unui accident inevitabil, folia retinte cioburile si nu permite imprastierea lor in interiorul imobilului, evitand ranirea vreunui membru.


  PREŢURI
1 MP de la 70 RON