Folie auto llumar

Folie Auto LLumar

Folia Auto din sectorul 3 autorizata RAR, a fost creată pentru a îţi oferi un confort sporit atunci când aerul devine foarte cald în maşină ta. Un alt avantaj al foliilor auto LLumar îl constituie protecţia împotriva cioburilor, în cazul nefericit al unui accident rutier.

Foliile aplicate de către FXAUTO sunt marca LLumar (made în SUA) având o garanţie şi calitate sporită faţă de alte branduri existente în piaţă din România. Folia auto cât şi folia de clădiri au fost create pentru a îţi oferi un confort sporit atunci când aerul devine foarte cald. Nu crezi că merită familia ta tot confortul atunci când ei călătoresc cu ţine în maşină?

Procesul de montare a foliei, este făcut într-un cadru curat, într-un atelier avizat şi autorizat de RAR.

Folia auto este una dintre cele mai performante soluţii de protecţie atunci când soarele pătrunde prin geamurile maşinii noastre. Oferta de folie auto de la cel mai mare producător de folii auto din lume, brand-ul LLumar, în România, este foarte diversificată. Acest gigant de folie auto a fabricat folii auto pentru toate buzunarele, dar mai ales pentru a putea satisface toate cerinţele pieţei din Europa.

- Prinde si tu promotia din aceasta iarna -

Pregateste masina pentru caldura insuportabila de la vara si protejeazati copiii de radiatiile UV.

* 399 ron (berlina) si 499 (break/suv) - LLumar gama ATR Comfort - garantie 10 ani, cu insertie de aluminium si protectie solara si UV.

599 ron ( berlina) si 650 (break/suv) - LLumar gama LATI PREMIUM - garantie 12 ani, cu insertie de ceramica si 100% protectie UV.

* Promotia se termina pe 31 Decembrie 2016.

Se elibereaza autorizatie, garantie si factura pentru fiecare client.* Important *

In cazul in care ai deja aplicata pe masina, o folie de proasta calitate, si doresti schimbarea ei la noi in atelier, taxa de curatare a geamurilor de folie si lipici este de 40 ron berlina/coupe/hatchback si 60 ron break/jeep, doar daca alegi sa aplici folie din gama AT Classic. ( dureaza aprox. 40 de min )

In caz ca alegeti sa aplicati folie din gama ATR Confort sau LATI Premium, demontarea foliei vechi este GRATUIT.

  • Folie Auto LLumar AT Llumar gama AT Classic conţine folii cu transparenţă de 7%, 15%, 38%, 53%, in general se aplica pentru frumusetea masinii ( "geamuri fumurii" ), nu are protectie solara şi beneficiază de o garanţie de 5 ani + autorizaţie RAR
  • Folie Auto LLumar ATR Llumar gama ATR Comfort - protejeaza solar 60% si UV 80%, conţine folii cu transparenţă de 5%, 15%, 21% 38%, 55% şi beneficiază de o garanţie de 10 ani + autorizaţie RAR
  • Folie Auto LATI Llumar gama LATI Premium - aceasta folie ofera protectie solara 88% si blocheaza UV-ul 100%, conţine folii cu transparenţă de 5%, 18%, 38% 55% şi beneficiază de o garanţie de 12 ani + autorizaţie RAR
  • Folie Auto AIR 80 Llumar gama AIR BLUE 80 transparenta 73% si 78% recomandat pentru geamurile din fata si parbriz. Aceasta folie ofera protectie solara 88% si blocheaza UV-ul 100%, contine foita de ceramica şi beneficiază de o garanţie de 12 ani + autorizaţie RAR